top of page

TEAM

Paro Loppem-16_edited_edited.jpg
Paro Loppem-14_edited.jpg
Paro Loppem-57.jpg

CHARLOTTE FAVRIL

PARODONTOLOOG - IMPLANTOLOOG

Charlotte volgde de opleiding Tandheelkunde aan de KU Leuven. Vervolgens specialiseerde Charlotte zich in de Parodontologie en Implantologie in een voltijdse 3-jarige opleiding, eveneens aan de KU Leuven.

Bijkomend behaalde ze na een examen voor de Europese Federatie voor Parodontologie (EFP) de titel "Specialized dentist in periodontology, periodontics and implant dentistry".

 

Als erkend parodontoloog werkte ze sinds 2017 in verschillende groepspraktijken. Sinds 2022 werkt Charlotte voltijds in Paro Loppem.

Linkedin Charlotte

LAUREN BERNARD

PARODONTOLOOG - IMPLANTOLOOG

Lauren volgde de opleiding Tandheelkunde aan de KU Leuven. Vervolgens specialiseerde Lauren zich in de Parodontologie en Implantologie in een voltijdse 3-jarige opleiding aan de KU Leuven, waar ze zich onder andere toelegde op de subspecialisatie halitose.

Bijkomend behaalde ze na een examen voor de Europese Federatie voor Parodontologie (EFP) de titel "Specialized dentist in periodontology, periodontics and implant dentistry".

 

Als erkend parodontoloog werkt ze sinds 2016 in verschillende groepspraktijken. In 2021 startte Lauren aan een bijkomende opleiding aan de UZA om de erkenning tot MRA-specialist (mandibulair repositieapparaat-specialist) te verkrijgen.

Paro Loppem-61_edited_edited.jpg
Paro Loppem-34_edited_edited.jpg

LIESELOTTE DUYCK

MONDHYGIËNISTE

Lieselotte volgde de opleiding Mondzorg aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Als onderdeel van haar opleiding liep Lieselotte stage in Paro Loppem.

 

Als erkend Mondhygiëniste zal ze zich in Paro Loppem verder toeleggen op preventie en mondverzorging, ter ondersteuning van de Parodontologen.

EVY VANGOIDTSENHOVEN

ASSISTENTE

Evy volgde een opleiding tot tandartsassistente en is actief in Paro Loppem sinds de opstart van de praktijk.

 

Evy legt zich in Paro Loppem verder toe op het assisteren tijdens behandelingen aan de stoel en ontvangst van de patiënten. 

Paro Loppem-23_edited_edited_edited.jpg
bottom of page