top of page

Team

Paro Loppem-16_edited_edited.jpg
Paro Loppem-14_edited.jpg
Paro Loppem-57.jpg

CHARLOTTE FAVRIL

PARODONTOLOOG - IMPLANTOLOOG

Charlotte volgde de opleiding Tandheelkunde aan de KU Leuven. Vervolgens specialiseerde Charlotte zich in de Parodontologie en Implantologie in een voltijdse 3-jarige opleiding, eveneens aan de KU Leuven.

Bijkomend behaalde ze na een examen voor de Europese Federatie voor Parodontologie (EFP) de titel "Specialized dentist in periodontology, periodontics and implant dentistry".

 

Als erkend parodontoloog werkte ze sinds 2017 in verschillende groepspraktijken. Sinds 2022 werkt Charlotte voltijds in Paro Loppem.

Linkedin Charlotte

LAUREN BERNARD

PARODONTOLOOG - IMPLANTOLOOG - SLAAPTANDARTS

Lauren volgde de opleiding Tandheelkunde aan de KU Leuven. Vervolgens specialiseerde Lauren zich in de Parodontologie en Implantologie in een voltijdse 3-jarige opleiding aan de KU Leuven, waar ze zich onder andere toelegde op de subspecialisatie halitose.

Bijkomend behaalde ze na een examen voor de Europese Federatie voor Parodontologie (EFP) de titel "Specialized dentist in periodontology, periodontics and implant dentistry".

 

Als erkend parodontoloog werkt ze sinds 2016 in verschillende groepspraktijken. In 2021 startte ze aan een bijkomende opleiding tot slaaptandarts aan het UZA. Ze heeft de erkenning tot MRA/MAD-specialist behaalt. Sinds 2023 werkt ze samen met verschillende OSAS-centra (o.a. AZ Delta). 

Paro Loppem-61_edited_edited.jpg
14-Anne-Celine-1536x1536.jpg

ANNE-CELINE VANHECKE

SPECIALIST IN DE RESTAURATIEVE TANDHEELKUNDE

Anne-Céline volgde de opleiding Tandheelkunde aan de KU Leuven. Vervolgens voltooide ze de 4-jarige specialisatie restauratieve tandheelkunde, eveneens aan de KU Leuven.

In 2021 startte ze de cursus ‘Insignia’ bij ‘Integrated Dentistry & Orthodontics’ in Nederland waar ze ook de cursus ‘Spark’ volgt.

 

Sinds 2021 werkt Anne-Céline in verschillende praktijken waaronder ook in AZ Sint-Jan. Ze legt zich vooral toe op volledige gebitsrehabilitaties die eventueel kunnen voorbereid worden met orthodontie. 

LIESELOTTE DUYCK

MONDHYGIËNISTE

Lieselotte volgde de opleiding Mondzorg aan de Artevelde Hogeschool in Gent. Als onderdeel van haar opleiding liep Lieselotte stage in Paro Loppem.

 

Als erkend Mondhygiëniste zal ze zich in Paro Loppem verder toeleggen op preventie en mondverzorging, ter ondersteuning van de Parodontologen.

Paro Loppem-34_edited_edited.jpg
Paro Loppem-23_edited_edited_edited.jpg

EVY VANGOIDTSENHOVEN

ASSISTENTE

Evy volgde een opleiding tot tandartsassistente en is actief in Paro Loppem sinds de opstart van de praktijk.

 

Evy legt zich in Paro Loppem verder toe op het assisteren tijdens behandelingen aan de stoel en ontvangst van de patiënten. 

bottom of page